Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MAMA MIA Zavirite u novootvorenu čuvaonicu i rođendaonicu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MAMA MIA Zavirite u novootvorenu čuvaonicu i rođendaonicu

'Naša misija je pružiti djeci nezaboravna iskustva kroz igru, učenje i zabavu'

Rođendaonica i čuvaonica djece 'Mama Mia' otvorena je u Solinu. Osim organizacije rođendanskih proslava i čuvanje djece, provode edukativne i kreativne radionice uz suradnju vanjskih suradnika (pedagog, psiholog, kineziolog) i još mnogo toga.

- Naša misija je pružiti djeci nezaboravna iskustva kroz igru, učenje i zabavu, a roditeljima povjerenje u kvalitetnu skrb za njihovo najvrjednije blago - poručila je Tanja Bezić, pokretačica ovog projekta, inače po struci odgajateljica predškolske djece koja još studira psihoterapiju. 

Njeguju individualni pristupu svakom djetetu. 

- Naš stručni tim educiranih animatora pruža sigurno okruženje te širok spektar kreativnih aktivnosti prilagođenih različitim interesima i potrebama svakog djeteta - navela je Bezić, koju je na ovaj pothvat motivirala i njena 12-godišnja kćer Mia.

- Na adresi Put Majdana 9 čekamo vas raširenih ruku da zajedno krenemo u nove avanture pune igre i smijeha - dodala je za kraj.

Vaša reakcija na temu