Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Manekenka i voditeljica Katica Rakuljić o nemoralnim ponudama: Jedan šeik mi je dao ček da napišem koliko želim da budem s njim

Manekenka i voditeljica Katica Rakuljić o nemoralnim ponudama: Jedan šeik mi je dao ček da napišem koliko želim da budem s njim

'Volim hrvatsku glazbu, Severinu, Jelenu Rozgu, klape, a volim i cajke'

Manekenku Katicu Rakuljić javnost je upoznala kao prvu pratilju Miss Universe Hrvatske 2011. godine kada joj je pobjedu za dlaku odnijela Natalija Prica. Ova atraktivna Splićanka koja od malih nogu živi u Švedskoj u međuvremenu je postala zaštitno lice mnogih brendova, a odnedavno radi i kao voditeljica na švedskoj televiziji. Je li se u svijetu modelinga susretala s nemoralnim ponudama, planira li uskoro vjenčanje s dečkom nogometašem i kakav je dojam na nju ostavio Johnny Depp otkrila je novinaru In Magazina Gordanu Vasilju.

Danas 36-godišnja Katica Rakuljić iza sebe ima zavidnu karijeru modela. Ova ljepotica koja se sa svega tri mjeseca s obitelji iz Splita preselila u švedski grad Göteborg, u kojemu je i odrasla, krasila je najblještavije reklamne panoe diljem svijeta. Prije 12 godina bila je i prva pratilju Miss Universe Hrvatske, kad je pobijedila Natalija Prica.

'Znači u modelingu je bilo puno kritika na račun mog tijela, izgleda, ali zbog toga sam postala još sigurnija u sebe. I zato sam zahvalna na tome jer najvažnije je što ti misliš sam o sebi, a to može biti teško ako si mlad i uđeš u taj svijet i ne znaš točno što ćeš, kako ćeš', kazala je Katica i za In Magazin priznala da je tijekom karijere modela dobila i nemoralne ponude, koje je, kaže, sasjekla u korijenu.

'U Dubaiju kad sam išla na Fashion week na jednom partyju na kojem se dočekuju modeli, došao mi je jedan šeik i dao mi jedan bianco ček da napišem koliko želim da budem s njim, a ja sam mu rekla da on to pitanje pita svoju kćer', ispričala je.


Uz modeling paralelno je završila fakultet i već šest godina radi ekonomske poslove za švedsku vladu. Ovoj ambicioznoj misici ni to nije bilo dovoljno pa je lani postala voditeljica na švedskoj televiziji za koju je izvještavala i s ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu na kojem je privukla veliku pozornost.

'Upoznala sam Madsa Mikkelsena i njegovu suprugu, oni su iz Danske, razumjeli smo se. Ja pričam švedski, oni danski. Upoznala sam i Harrisona Forda i Johnny Deppa, on mi se jako sviđa, jako je normalna osoba, volim njegovu energiju, iskren je. Rekao je da je najteže u Hollywoodu biti ono što jesi, da svi puno glume. Kaže od srca što misli.'.

Iako uživo izgleda kao da joj je 26, a ne 36, tvrdi da je na njoj sve 100% prirodno.

'Trčim svako jutro i ako je -15 i +35, ja ti trčim, to obožavam. Idem u teretanu, nekad radim jogu i pazim kako jedem'.

A osim na poslovnom ide ju i na privatnom planu. U jednogodišnjoj je vezi s hrvatskim nogometašem koji trenutno igra u Njemačkoj, a koji ju je, kaže osvojio svojom osobnošću, srcem i humorom sličnim njenom.

'Ja sam jako humoristična, može se reći da sam malo kao Jim Carrey. Ja ti se stalno šalim, tako da isti smo tu'.


Katica je veliki nogometni fan i navijačica Vatrenih pa i dragome udijeli koji sportski savjet.

'Volim ga bodriti, kažem mu možeš ovo bolje, ako izgubi utakmicu kažem bit će bolje drugi put, idemo dalje'.

Na pitanje hoćemo li uskoro čuti i svadbena zvona, odgovorila je.

'Možda dogodine, tko zna. Ne znam što se čeka. Čeka se prsten'.

Vjenčanje će sigurno biti u njenom Splitu koji obožava i u koji se jednog dana planira i vratiti. U Švedskoj joj, kaže, najviše nedostaje sunce, more, dalmatinska spiza i pisma.

'Volim hrvatsku glazbu, Severinu, Jelenu Rozgu, klape, a volim i cajke'.

Za ovu svestranu Splićanku sa švedskom adresom ćete sigurno još čuti. Neostvarena želja joj je zaigrati u američkom filmu, ali s obzirom na Katičinu upornost ni to nas ne bi iznenadilo.

Vaša reakcija na temu