Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MANUFAKTURA Osvojite 'all-inclusive' večeru za četiri osobe!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MANUFAKTURA Osvojite 'all-inclusive' večeru za četiri osobe!

Vikendi uz uživo glazbu

Manufaktura, poznato kaštelansko odredište za vrhunski provod vikendom, donosi uzbudljivu priliku za sve ljubitelje dobre hrane - 'All inclusive by Manufaktura giveaway'! 

Ova nagrada pruža sretnom dobitniku priliku da uživa u večeri uz tri drage osobe, a može se osvojiti preko Facebook stranice Dalmatinskog portala.


Nagrada vrijedi za subotu, 20. siječnja, i pruža sretnom dobitniku savršenu priliku za obogatiti vikend u ugodnom okruženju Manufakture. Osim gastronomske poslastice, vikend večeri u Manufakturi obogaćene su live svirkama koje dodatno upotpunjuju vaše iskustvo. 

Manufaktura poziva sve ljubitelje dobre hrane i ugodne atmosfere da se pridruže i sudjeluju u šansi za osvajanje 'all-inclusive' večere. Ne propustite priliku biti dio jedinstvenog Manufaktura iskustva! 


Vaša reakcija na temu