Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARENDE U VELUMU Domaća gotova jela po izrazito povoljnim cijenama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MARENDE U VELUMU Domaća gotova jela po izrazito povoljnim cijenama

Svratili smo do Uvale Baluni u splitskoj ACI Marini kako bismo provjerili što se novo kuha u restoranu

U iščekivanju novog, jesenskog i zimskog jelovnika, restoran Velum je odlučio svoje goste počastiti još jednom novom ponudom. U restoranu smještenom u Uvali baluni 1 svakim danom vas čeka ponuda ukusnih i toplih marendi.

Domaća jela na žlicu, specijalitete dalmatinske i hrvatske kuhinje u razdoblju od 10 do 15 sati poslužuju po izrazito povoljnim cijenama. Tako možete izabrati između biži s teletinom, punjenih paprika, gulaša od hobotnice, tripica, junećeg šnicela u toću i drugih domaćih gotovih jela.

Iz Veluma nam najavljuju i bogati glazbeni program koji će krenuti od idućeg vikenda, tako da će gosti i danju i noću moći uživati u ugodnom interijeru restorana u ACI Marini.

Dnevne ponude i informacije o nastupima mogu se pronaći na Facebook i Instagram stranici restorana, a za rezervaciju stola treba nazvati 021 398 439.

Marende
Tripice - 45 kn
Teleće pečenje - 65 kn
Grah s kobasicom - 38 kn
Biži s teletinom - 50 kn
Juneći šnicel u toću - 50 kn
Punjene paprike - 45 kn
Gulaš od hobotnice - 55 kn
Svinjske bržole - 55 kn
Dnevna juha - 20 kn
Vaša reakcija na temu