Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Što se mene tiče, to bi bilo to

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Što se mene tiče, to bi bilo to

-Treba izdurati sva ta naporna snimanja u trudnoći. Onda doći doma drugom djetetu! Svaka čast - napisala joj je Ella Dvornik

Marijana Batinić bi svoju drugu kćerkicu trebala roditi ove jeseni pa se od gledatelja oprostila u šestom mjesecu trudnoće. Pozdravila ih je putem društvenih mreža gdje je otkrila kako ide na porodiljni.

- Što se mene tiče, to bi bilo to. Kandidate Života na vagi ostavljam u najboljim rukama, produkcijskom timu zahvaljujem na tetošenju, a mojoj beauty ekipi na strpljenju (nitko neće dobiti ječmenac). Odo' ja na porodiljni - napisala je uz fotografije na kojima ponosno pozira sa sad već prilično vidljivim trudničkim trbuščićem. 

Pratitelji su je obasuli brojnim lijepim komentarima i željama.

-Treba izdurati sva ta naporna snimanja u trudnoći. Onda doći doma drugom djetetu! Svaka čast - napisala joj je Ella Dvornik, a onda su se redali drugi komentari poput:

-Bravoooo i lipo lipa ženo, Prekrasna si trudnica, Odmori se, zaslužila si, predivna si - pisali su joj. 


-Zadnje snimanje prije porodiljnog - napisala je i na fotografiji koju je objavila na Insta storyju, a već jutros je splitska voditeljica otkrila gdje će provesti dio odmora.


-Dobro ti jutro, najlipši moj - napisala je uz fotografiju na kojoj se s Marjana seže pogled na Kašune. 

Vaša reakcija na temu