Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Marko Grubnić s Momčilom otputovao u šoping, pohvalio se snimkom iz privatnog aviona

Marko Grubnić s Momčilom otputovao u šoping, pohvalio se snimkom iz privatnog aviona

Vidi se da jede voćnu salatu, a snimio je i nekoliko kadrova pilota u kabini

Stilist Marko Grubnić često se na društvenim mrežama hvali putovanjima privatnim avionom, a ništa drugačije nije bilo ni na putu za Milano. Naime, Grubnić je na svom Instagram profilu objavio niz fotografija i snimku iz privatnog aviona. 

'U šoping... Milano, dolazim', napisao je stilist koji je na put krenuo s Momčilom Gurovićem

Na snimci koju je objavio vidi se da jede voćnu salatu, a snimio je i nekoliko kadrova pilota u kabini, kao i Momčila koji sjedi preko puta njega. U komentarima se odmah javila Lejla Hajrović koja je ostavila emotikon vatre, a objava je oduševila i druge pratitelje. 

Marko trenutno uživa i poslovno i privatno. Naime, u jednom zagrebačkom restoranu pale su i zaruke koje su se dogodile 6. lipnja 2020. godine. 

'Moja najdraža noć za pamćenje. Zahvalan sam za svaki magičan dan i noć od tada', napisao je Marko uz fotografiju koju je nedavno objavio od tog dana. Grubnić je tada objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamntima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža, te je nazdravio šampanjcem. Na fotografiji se mogu vidjeti latice ruža po stolu i podu, velike svijeće i šampanjac, a iza njega stajao je natpis na kojem piše 'Hoćeš li se udati za mene?', prenosi Večernji list.

Vaša reakcija na temu