Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Marko Perković Thompson zadnjeg dana kolovoza nastupa u Skradinu

Marko Perković Thompson zadnjeg dana kolovoza nastupa u Skradinu

Koncert će se održati na lokalnom stadionu

Posljednjeg dana kolovoza Marko Perković Thompson nastupit će u Skradinu. Koncert  će se održati s početkom u 21 sat na tamošnjem stadionu SOŠK-a.

- Zahvaljujemo se gradonačelniku Toniju Brajkoviću što je prihvatio ovaj naš projekt, svim ljudima koji pomažu u organizaciji pogotovo  DVD Skradin i djelatnicima Rivine jaruge, te svim ostalim prijateljima. Očekujemo jedan veliki koncert koji će Skradin dugo pamtiti. Pobrinut ćemo se da sve bude na visokoj organizacijskoj razini. Na ovaj pothvat smo se odlučili u pet minuta, moji prijatelji iz Skradina Josip Vlaić i Marko Paić s kojima sam godinama bratski povezan  izrazili su želju za Thompsonovim koncertom u ovom turističkom i nautičkom biseru, na što sam rekao, ako je to vaša želja i moja je. I krenuli smo u organizaciju ovog koncerta jer je Skradin lijep gradić, prekrasan s puno predivnih ljudi i zato garantiramo da će bit 31. kolovoza poseban dan. Pozivamo  sve dobre ljude da dođu na koncert i uveličaju ovaj događaj - poručuje jedan od organizatora Jakov Kokan.


Vaša reakcija na temu