Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot MARTIN PAUK ODUŠEVLJEN Produkcija Večere za 5 u kojoj se natječe udovoljila je njegovom glazbenom ukusu

MARTIN PAUK ODUŠEVLJEN Produkcija Večere za 5 u kojoj se natječe udovoljila je njegovom glazbenom ukusu

Geni kameni i Zemlja dide mog

Martin Pauk, angažirani Dalmatinac u Domovinskom pokretu, prijavio se u RTL-ovu emisiju Večera za 5 koja se snimala na području Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije.

Tako je Pauk svoje konkurente ugostio u obiteljskoj konobi u Čavoglavama, a posebno je zadovoljan što je RTL-ova produkcija udovoljila i njegovim glazbenim ukusima.

'Dočekali smo i to - emisija na RTL-u počinje pjesmom 'Geni kameni', a iza nje ide 'Zemlja dide mog'. Svaka čast produkciji i pratimo danas od 18 sati', poručio je Pauk svojim pratiteljima na Facebooku. 

Vaša reakcija na temu