Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonijo Ćatipović Massimo pokrenuo akciju zbog koronavirusa: 'Nemojte dozvoliti da vašim životom zavlada panika i stanje potpune negative'

Massimo pokrenuo akciju zbog koronavirusa: 'Nemojte dozvoliti da vašim životom zavlada panika i stanje potpune negative'

Od danas na storyju svaki dan ide link na jednu pjesmu po našem izboru za vas. I tako će biti dok ovo ludilo ne prođe - poručio je glazbenik

Massimo Savić je na svom Instagramu pokrenuo akciju 'Glazbom protiv panike', kojom je pozvao i ostale glazbenike da preko svojih društvenih mreža šalju pozitivne i zdravorazumske poruke u ovom vremenu ludila zbog širenja koronavirusa.

- Ostani tu. Od svih pjesama najprikladnija za ovaj trenutak u kojem je jedino dobro to što nas uči da moramo brinuti o drugima više nego o samima sebi. Ostanite doma. Slušajte glazbu. Jedno je sigurno, ona nam svima pomaže da se osjećamo bolje. 

Od danas na storyju svaki dan ide link na jednu pjesmu po našem izboru za vas. I tako će biti dok ovo ludilo ne prođe. 

Ako i sami snimite neku svoju izvedbu, pošaljite, rado ćemo podijeliti.

Mi glazbenici vam ne možemo davati upute što trebate činiti. Ovo je situacija u kojoj svi trebamo slušati isključivo upute Kriznog stožera i stručnog medicinskog osoblja koje zaslužuje veliko poštovanje i zahvalnost.

Ono što mi glazbenici možemo, kad ste nam već okupljeni ovdje, jest zamoliti vas da ne dozvolite da vašim životom zavlada panika i stanje potpune negative.

I ovo će proći, i novo, možda u nečemu i bolje vrijeme za sve nas, će doći.

Družit ćemo se ponovo na koncertima, a do tada sviramo i/ili pjevamo u svoja četiri zida. A može i na balkonima i prozorima kao dragi nam susjedi Talijani.

Pozvani su naravno, i drugi kolege i kolegice da se uključe da među toliko teških i negativnih objava na društvenim mrežama uguramo glazbu kao ono lijepo i pozitivno.

Borimo se

#glazbomprotivpanike

#MassimoSavic

Vaša reakcija na temu