Medalja za 'prvu odozada' ponovno otišla u BiH: Pipi pobjednica je 64-godišnja Senka iz Zenice!

Medalja za 'prvu odozada' ponovno otišla u BiH: Pipi pobjednica je 64-godišnja Senka iz Zenice!

Pripremala sam se 2-3 mjeseca i na -17 stupnjeva i presretna sam što sam trčala jer ovo je jedan od najljepših maratona

Partnerica Splitskog maratona, Pipi, i ove je godine dodijelila medalju za 'prvu odozada', a ponovno je to bila trkačica iz BiH. Gospođa Senka Mulabdić iz kluba 'Zenica trči' posljednja je otrčala 21 km unutar tri sata. Aktivna 64-godišnjakinja nije se nadala da će iz Splita otići s medaljom.

- Mislila sam se nakon Splitskog maratona možda i ostaviti trčanja, ali sada ću vidjeti. Ovome se stvarno nisam nadala! Super je ideja - rekla je gospođa Senka koja se sportom rekreativno bavi već 30 godina.

- Trčim, planinarim, idem na aerobik i sa 64 godine nemam nikakvih zdravstvenih problema. U Split dolazim sad već drugi put i ovo je prvi put u životu da trčim polumaraton. Dosad su to bile kraće relacije. Pripremala sam se 2-3 mjeseca i na -17 stupnjeva i presretna sam što sam trčala jer ovo je jedan od najljepših maratona - poručila je 'prva odozada'.

Medalja za prvu ili prvog odozada postaje tradicija Splitskog maratona jer ako pitaš Pipi, nigdje nije priša i dovoljno je stići na cilj pa makar se dokotrljali za 2:59:59!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(59404, "");
Pregledaj komentare