Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Toni Brnović Mediteran grupacija: Stručnjaci za produkciju zahtjevnih događaja
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Mediteran grupacija: Stručnjaci za produkciju zahtjevnih događaja

Radili su na festivalu Terraneo, koncerat Hladnog piva, 2Cellosa...

Impresivna produkcija na modnoj pisti na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni zasluga je Mediteran grupacije. Riječ je o producentskoj tvrtki koja je zadužena za produkciju najzahtjevnijih događaja, a gotovo sve važne koncerte, festivale i slične događaje na našem području producira je upravo ova tvrtka. Osim toga, kroz brand Golden Wedding mladencima nude rasvjetu, specijalne efekte, razglas za njihova vjenčanja.

- Okupili smo tim vrhunskih stručnjaka, koji su radili na najzahtjevnijim projektima, imaju golemo iskustvo rada na ovom području. Sve nas je to dovelo do pozicije gdje se sad nalazimo, a to je da smo vodeća kompanija u našoj branši - kazao nam je Denis Pletikosa, vlasnik Mediteran grupacije.

On je u priču krenuo još kao student. Danas diplomirani inženjer strojarstva, zajedno sa svojom suprugom Marinom, za koju kaže da je pravi financijski meštar, producirali su važne događaje poput festivala Terraneo, zatim koncerata Hladnog piva, 2Cellosa...

- Na tržištu smo već deset godina. Na splitskom sajmu vjenčanja smo postavili modnu pistu dugu 30 metara, popraćenu LED ekranima, specijalnim svjetlosnim efektima i nizom drugih zanimljivih stvari - kazao je Denis.

- Novitet u našem poslovanju je da smo postali i partneri kompanije ROBE, svjetskog lidera na području rasvjete. Riječ je o tvrtki koja producira najveće svjetske koncerte, događaje, uređuje najveće svjetske studije - dodao je.

Sjedište Mediteran grupacije se nalazi u Splitu, a nastavak uspješnog poslovanja im garantira, između ostalog, i stalne edukacije zaposlenika, izlaganje na domaćim i inozemnim sajmovima...

Vaša reakcija na temu