Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Megagraf: Nudimo i snimanje dronovima, kadrovi budu impresivni
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Megagraf: Nudimo i snimanje dronovima, kadrovi budu impresivni

Ne bavimo se samo vjenčanjima već snimamo sve važne događaje - kaže Nenad Blažević

Gotovo 20 godina splitska tvrtka Megagraf stoji na usluzi mladencima, ali ne isključivo njima jer se firma osim foto i video snimanjem bavi i svim vrstama grafičkih usluga.

- Ne bavimo se samo vjenčanjima već snimamo sve važne događaje poput rođendana, završetka školovanja i slično - kazao nam je Nenad Blažević.

Ono čime se žele istaknuti je način na koji rade, kažu da umjetničku fotografiju žele pretočiti u onu za vjenčanje. Cijene se kreću u rasponu od 400 do 2500 eura.

- Različiti su faktori koji utječu na to: broj gostiju, načini fotografiranja i snimanje, te mnogi drugi - otkrio nam je Blažević, te iznio još jednu zanimljivost:

- Od nedavno u svojoj ponudi imamo i snimanje iz zraka dronovima. Sve veće je zanimanje za takvu vrstu usluge, a moramo priznati da kadrovi zaista znaju biti impresivni.

Za kraj su iz ove splitske tvrtke poručili da vrijedi sačuvati lijepe uspomene, te da je njihov posao pomoći u tome...

Vaša reakcija na temu