Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Memorijal Andrija Bartulić: U splitskom HNK nastupaju Oliver, Doris, Giuliano...

Memorijal Andrija Bartulić: U splitskom HNK nastupaju Oliver, Doris, Giuliano...

Prihod od prodanih ulaznica namijenjen je udruzi 'Anđeli'

Udruga HVIDR-a Split i ove godine želi oživjeti sjećanje na velikog čovjeka Andriju Bartulića Tonija, hrvatskog branitelja, koji je tragično stradao nakon Domovinskog rata, žrtvujući i svoj život za vrijednosti i načela kojima se rukovodio u ratu za slobodu Domovine. Njegov prerani odlazak uskratio je njegovim suborcima i brojnim prijateljima mogućnost da mu se zahvale za sve što je učinio pa je i ovaj Memorijal prigoda da mu se iskaže svo poštovanje i zahvalnost za sve što je učinio u svom životu.

Već desetu godinu zaredom Udruga HVIDR-a Split organizira Memorijal Andrija Bartulić Toni koji će se ove godine održati 8. veljače 2016. godine, a u sklopu Memorijala održat će se i dobrotvorni koncert u HNK Split, s početkom u 20,00 sati.

Prepoznavši dugogodišnji rad Udruge 'Anđeli', koja se kao uostalom i njihova Udruga zalaže za prava osoba s invaliditetom, sav prihod od prodanih ulaznica, donirati će Udruzi 'Anđeli' Split koja će sredstva upotrijebiti za osiguravanje fizioterapeuta za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju.

Na koncertu će nastupiti: Oliver Dragojević, Doris Dragović, Tiho Orlić, Klapa Rišpet, Giuliano te splitski glumac Pere Eranović. Program će voditi Edita Lučić Jelić.

Ulaznice po 80 kn mogu se kupiti na blagajni HNK-a .


Vaša reakcija na temu