Menadžer Roka Blaževića: 'Pokušali smo se što više ne obazirati na hejterske komentare koji su u većinom dolazili iz Hrvatske'

Menadžer Roka Blaževića: 'Pokušali smo se što više ne obazirati na hejterske komentare koji su u većinom dolazili iz Hrvatske'

Neka Bog blagoslovi večeras naš Dream team jer samo On zna koliko ovo želimo, volimo i osjećamo, poručio je

Mihovil Bek, menadžer Roka Blaževića i njegovog mentora Jacquesa Houdeka, javio se iz Izraela gdje se večeras održava druga polufinalna večer Eurosonga.  Zaključio je kako je ovo za njegov tim dan D ili 'dream day'. 

- Točno je tri mjeseca prošlo od apsolutne pobjede na Dori. Iza nas je mukotrpan period, ali period koji nas je sprijateljio i povezao u obitelj. Iskreno, pokušali smo se što više ne obazirati na hejterske komentare koji su u 99% slučajeva dolazili iz Hrvatske. No, s toliko iskustva znamo da je manjina uvijek glasnija, stoga smo se prepustili jakoj energiji tie većine koja je dolazila do nas. Puno smo prepreka preskočili, samo oni koji rade mjesecima na ovakvom projektu mogu razumjeti tu količinu stresa, odricanja i truda. Danas, na dan našeg polufinala, potpuno sam sretan, ponosan i miran. Sretan jer smo dali priliku mladima da svijetu pokažu svoj talent i otvore si neka nova vrata, upoznaju nove ljude i šire vidike. Ponosan jer smo sanjali i živjeli svoj san, kao i uvijek do sada, slijedili svoje srce i vjerovali u svoje snove. Miran jer smo zaista dali sve od sebe da na najljepši mogući način predstavimo svoju Hrvatsku - zaključio je.

Poručio je kako je sve u Božjim rukama.

- Neka blagoslovi večeras naš Dream team jer samo On zna koliko ovo želimo, volimo i osjećamo. Vas, dragi prijatelji, molim da proširite dobru energiju i poziv za glasanjem u druge zemlje koje večeras glasuju. Svaki je glas uistinu važan, stoga pozovite svoje prijatelje iz inozemstva da glasuju - dodao je. 

Za Roka mogu glasati iz sljedećih zemalja: Albanija, Armenija, Austrija, Azerbajdžan, Danska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Makedonija, Malta, Moldavija, Nizozemska, Njemačka, Norveška, Rumunjska, Rusija, Švedska, Švicarska, Velika Britanija. 

- Mi smo svi dobro, složni smo i vjerujemo u prolazak u finale najvećeg svjetskog glazbenog natjecanja koje prati 200 milijuna gledatelja. Roko Blažević, Jacques Houdek, Endi & Diego Siqueira spremni ste za najveće uspjehe! Uživajte u izvedbi i razveselite nas svojim talentom, pjesmom, plesom i očaravajućom scenskom energijom. Volimo vas sve i šaljemo samo pozitivu iz Tel Aviva. Podržite nas i budite uz nas - poručio je Bek. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14