Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Menar Academy Split ima magičnu formulu za nezaboravno ljetovanje vašeg djeteta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Menar Academy Split ima magičnu formulu za nezaboravno ljetovanje vašeg djeteta

Jeste li svojoj djeci već isplanirali ljetovanje? Ako i jeste, ovakvo sigurno niste!

Ljeto, učenje i zabava u istoj rečenici čini vam se kao nemoguća kombinacija? Itekako je moguća, a mi znamo i gdje – u školi Menar Academy Split, na adresi Zrinsko-frankopanska 62, od 27. lipnja do 8. srpnja

Ljetovanje u školi Menar Academy Split pruža bogat izbor programa uz pregršt različitog sadržaja za djecu svih uzrasta, a možete birati između čak 4 zanimljiva programa: Ljetna škola predmatematičkih vještina (3-6 godina), Škola za školu (predškolci i djeca od 6 godina), Ljetna škola mentalne aritmetike (6-12 godina) i Matemagično ljetovanje (6-12 godina). Izaberite program koji vam najviše odgovara, pojedinačno ili kombinaciju, što god vam veselje stvara. 

Škola za školu

Je li vaš predškolac već spreman za školu? Sigurni smo da svaki roditelj koji ima dijete predškolske dobi želi da ono zavoli školu i da polazak u školske klupe čeka s osmijehom i samopouzdanjem. Program Škola za školu pripremit će vašeg predškolca i za najzahtjevnije školske izazove kroz usvajanje svih važnih znanja i poticanje cjelovitog razvoja, izgradnju samopouzdanja, odgovornosti, prijateljskih odnosa i timskog rada.

Ljetna škola mentalne aritmetike

Jeste li se već upoznali s abakusom? Znate li zašto ga djeca vole? Abakus je u mentalnoj aritmetici glavni alat, a koncentracija, logika i pamćenje samo su dio plodova koje će vašoj djeci mentalna aritmetika dati. Računanje na abakusu je zabavno, djeci ne predstavlja napor, već uživaju. Dok računaju istovremeno im je angažirano više osjetila i obje hemisfere mozga. Mentalna aritmetika trenira mozak i omogućuje cjelovit razvoj djetetovih potencijala. Vaše dijete može pohađati Ljetnu školu mentalne aritmetike ili se već sada predbilježiti za jesenski upisni rok i redovan program mentalne aritmetike. 

Ljetna škola predmatematičkih vještina

Vaše dijete ima od 3 do 6 godina i željeli biste potaknuti njegov interes za brojeve i matematiku? Ljetna škola predmatematičkih vještina za to je pravi izbor! Razvoj fine motorike prstiju i šake, kreativnosti i mašte, učenje brojeva i povezivanje s količinom, razvoj percepcije brojevnog pravca, razlikovanje uzoraka, ciljane igre konstruiranja i logičkog rješavanja problema samo su neke od aktivnosti koje potiču razvoj predmatematičkih vještina kod djece kroz igru, na lak i zabavan način. 

Matemagično ljetovanje

Jeste li znali da su psihologija i matematika odličan par i da mogu riješiti svaki dar-mar? Program Matemagično ljetovanje spaja ove dvije znanosti u čak 2 tjedna nezaboravne ljetne avanture: matematički poligoni i izazovi, kvizovi i trikovi, psihološko-pedagoške radionice komunikacije, emocija, samopouzdanja, tolerancije, suradnje i timskog rada samo su neke od tema koje program nudi, a u dobrom društvu sve to bit će magično, zabavno i poučno! 

Prijave su u tijeku, predbilježiti se možete na email split@menaracademy.eu ili pozivom na broj 099 7656 736, a sve detalje o programima možete saznati putem društvenih mreža (FacebookInstagram) škole Menar Academy Split. 

Vaša reakcija na temu