Počinje 'mesni tjedan' na Gastro Get festivalu. U O'Zlata će biti organizirana argentinska večer, u Mazgoonu dva gostovanja, u Uju će raditi čuvene splitske luganige uz gostovanje najboljih splitskih mesara, a u Galerija Baru neće nedostajati zabave.
Evo kompletnog programa...
8. - 11.12. MESO
Uje oil bar – Mesni meni – ručak i večera
O'zlata - premijera zimskog menija - mesna jela - ručak i večera
Trattoria Bajamont
– S nogu s vinom za 30 kuna (suhe kobasice, panceta, Bajamont mix + čaša vina)
– Konkretno i čaša vina za 40 kuna (kiseli kupus s kobasicom, fažol, brujet žabe, tripice Bajamont + čaša vina)
– Kuhano vino, rakija, fritule i starinski kolač od rogača za 10 kuna
– Izložba Jadranka Čolović Sviličić – kustos Tonći Šitin
– Gitara i glas – od 20 sati
Dnevni boravak – Prodaja suhomesnatih proizvoda (9-13 i 17-20)
Pikulece – Kobasice i pivo za vani – 19-23
Uje wine bar
– Pršutiranje – rezanje dalmatinskog pršuta i slavonskog kulena (19-23)
– Sendva za deset (sendvičić od pršuta sa našim kruhom za 10 kuna)
– STREET FOOD DJ ZONE (20-24)
8. prosinca
Uje oil bar – Izložba Anamarija Obradović iz Dubrovnika – otvorenje izložbe u 19.30
Galerija bar – MondoCinematico / KLFM / powered by streetfood Robert Budimir Buda
9. prosinca
O'Zlata - Argentinska gastro večer uz argentinski tango u izvedbi Tihomira & Tonke Abramović – 20 sati – obavezna rezervacija
Mazgoon - Meat the king by Tihomir Smoljanec and Green egg.
Odresci hrvatskog odlezanog goveda pripremljeni u cudu od rostilja , svjetski popularnom Green egg-u. Live DJ and performance
Uje wine bar - gostovanje pršutane Marović
Galerija bar – NightShift Ante Jakir večer samo vinil , 80's sound 22-01h
10. prosinca
Mazgoon - Zigante wine and olive oil. U goste nam dolazi veliki Zigante i Chef Damir Modrušan koji ce hrvatske odreske spariti s Istarskim tartufima, uljima i vinima velike kuce Zigante. Live instrumentalna glazba.
O'Zlata - premijera zimskih bokuncina uz wine&bite fever by live DJ session – (19-24)
O'Zlata - prezentacija suhomesnatih proizvoda Smjeli i degustacija višestruko nagrađivanog pršuta Smjeli (20–24)
Pikulece – kobasice Džakula - kobaje i pivo
Uje wine bar – Pršutiranje – Dalmacija vs Slavonija – Marović vs Galović (19-23)
Galerija bar
- otvaranje izložbe fotografija Alma Štrkljević
- Night Shift Dj Cid 22-01 h