Foto: Joško Šupić Milan Popović: Severina je sve iscenirala zbog turneje

Milan Popović: Severina je sve iscenirala zbog turneje

Tvrdi kako nikakve prijeteće mailove nije slao pjevačici, za što ga je ona također optužila

Pjevačica Severina Kojić na konferenciji za medije iznijela je teške optužbe na račun škole svojeg sina, ali i na račun svojeg bivšeg partnera Milana Popovića. Tvrdi kako njezinu suprugu, Igoru Kojiću, nije bilo dozvoljeno da iz škole pokupi njezina sina. Također je izjavila kako su joj sina fizički i psihički zlostavljale učiteljice, koje nisu dopustile da dijete pokupi Igor. Tvrdi i kako je otac djeteta, Milan Popović. sve to učinio u dogovoru s ravnateljicom, pišu 24 sata.

- Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, svejedno su se ravnateljica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da nitko osim mene ne može preuzimati dijete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao - rekla je Severina na konferenciji, dodajući kako od svojeg bivšeg partnera dobiva prijeteće mailove.

Severinin bivši partner, Milan Popović, prokomentirao je optužbe za 24sata.

- Incident koji majka navodi da se dogodio, nije se dogodio na sasvim takav način na kakav ga je majka predstavila javnosti. Cijeli incident isprovociran je od strane Igora Kojića, zbog čega je škola bila primorana da pozove policiju da intervenira zbog njegova neprimjerena ponašanja - rekao je na početku razgovora Milan Popović i odmah nastavio:

- Odmah da kažem, nisam bio na licu mjesta, ali prema meni dostupnim informacijama, nikakvog zlostavljanja nije bilo. Igor je došao preuzeti dijete, ali on na to nije imao pravo. Mislim da su u školi svi postupili maksimalno profesionalno te da je ponašanje očuha (Igora Kojića) užasno neprimjereno i nedopustivo. Kao otac djeteta to neću tolerirati u budućnosti - rekao je Milan, koji smatra kako je cijeli ovaj incident isceniran. - Nije bilo zlostavljanja. Ovo je iscenirano kako bi se privukla pozornost i napravila senzacija u sklopu najavljene turneje koju je nazvala 'The magic tour'. Da je ikakvog zlostavljanja bilo, stao bih na stranu majke i pomogao joj da maksimalno zaštitimo naše dijete. Sve ostale izjave kojima proziva institucije su nešto što smo i ranije vidjeli od nje pred donošenje neke velike presude, kao što je to slučaj i sada - rekao nam je Popović. Tvrdi kako nikakve prijeteće mailove nije slao pjevačici, za što ga je ona također optužila, pišu 24 sata.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52895, "");
Pregledaj komentare
29