Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook MILINOVIĆ Dan nakon operacije odradio sam i košnju travnjaka

MILINOVIĆ Dan nakon operacije odradio sam i košnju travnjaka

Bivši ministar zdravstva pao s motora pri brzini od 200 kilometra na sat

'Ima Honda motor i Suzuki motor. Ovo je isto kombinacija Suzuki kapa i Honda kosilica možda bolja kombinacija jer s njom ne možeš na Grobnik nego košnja travnjaka...možda je to ipak bolja kombinacija...', napisao je na svom Facebooku bivši ministar zdravstva, ginekolog, Ličko-senjski župan, Darko Milinović nakon što je pušten iz bolnice u kojoj je operiran.

Podsjetimo, u nedjelju je na Grobniku pao s motocikla pri brzini većoj od 200 kilometara na sat te ozlijedio ključnu kost. 

'Eto društvo ja sam dobro i odradio dan nakon operacije košnju,a Ben je tu za svaki slučaj,da ne 'zbrišem' na Grobnik', stoji u Milinovićevoj objavi.


Vaša reakcija na temu