Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mirella Meić uz pjesmu i druženje obilježila 25. godišnjicu pjevačke i novinarske karijere

Mirella Meić uz pjesmu i druženje obilježila 25. godišnjicu pjevačke i novinarske karijere

U veseloj atmosferi je zapjevala sa svojom grupom Providenca

Pjevačica i novinarka Mirella Meić obilježila je sinoć u Happy Caffeu u Splitu 25. obljetnicu profesionalnog rada, a uz pjesmu i druženje okupljeno društvo dočekalo je i ponoć, odnosno njen 49. rođendan.

- Sve ove godine nisam prelomila hoću li se sto posto posvetiti pjevanju ili novinarskoj karijeri, a sada je definitivno sazrelo vrijeme da kažem kako je ono prvo moj život - rekla je Mirella.

U veseloj atmosferi je zapjevala sa svojom grupom Providenca, te najavila skori izlazak nove pjesme koju potpisuje Goran Karan.

Upravo su Karan, te Giuliano i Zorica Bučić, koji su također došli na slavlje, zajedno s Mirellom dio 'Naše bile štorije', mjuzikla koji je oduševio Splićane i Zagrepčane, a uskoro kreće na turneju po inozemstvu.

Tko je sve došao na Mirellinu proslavu, pogledajte u fotogaleriji...

Vaša reakcija na temu