Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Miroslav Škoro najavljuje veliki koncert u Areni Zagreb

Miroslav Škoro najavljuje veliki koncert u Areni Zagreb

Noć hrvatskog ponosa: 'Sve poštivam, svoje uživam'

'Sve poštivam, svoje uživam' naziv je velikog koncerta koji će Miroslav Škoro održati 28. prosinca u Areni Zagreb!

Iščekivani koncert koji će se desiti pred sam kraj godine bit će 'noć hrvatskog ponosa', kako ističe sam Miroslav Škoro, a bez sumnje će biti i glazbeno putovanje uz bezvremenske hitove jednog od najuspješnijih glazbenika i glazbenih autora našeg podneblja.

Publika u Areni Zagreb moći će uživati u svojevrsnoj retrospektivi najvećih glazbenih uspješnica Miroslava Škore i to od kultnih pjesama 'Ne dirajte mi ravnicu' i 'Sude mi', pa sve do hitova 'Moja Juliška', 'Mata', 'Otvor ženo kapiju', 'Milo moje', 'Svetinja', 'Šumi, šumi javore', 'Ne vjeruje srce pameti', 'Zadnja želja' i najnovijeg singla 'Baja'. 

No, prije svega, koncert u Areni Zagreb bit će istinsko slavlje domoljublja i neiscrpnog glazbenog talenta Miroslava Škore.

Pjesme iz pera Miroslava Škore na poseban način govore o njegovoj voljenoj Slavoniji, o bogatom kulturnom nasljeđu naše Hrvatske i njegovanju nacionalnog identiteta, o ljubavi, domu, o jednostavnim radostima života, a svaki stih nosi duboku poruku. Bilo da već godinama pratite karijeru Miroslava Škore ili ga tek otkrivate, koncert u Areni Zagreb bit će u mnogočemu vrhunac karijere ovog majstora emocije, a Arena Zagreb će na jednu noć postati mjesto gdje se hrvatska glazba i kultura susreću s ljubavlju i zajedništvom svih onih koji poštuju tradiciju, a istodobno uživaju u suvremenom glazbenom izrazu.

Ulaznice za spektakl Miroslava Škore u Areni Zagreb potražite u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima u sklopu mreže Eventima.

Vaša reakcija na temu