Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mišo je dobro, izlazi uskoro iz bolnice!

Mišo je dobro, izlazi uskoro iz bolnice!

Dobre vijesti potvrdila supruga Lidija

Nakon raznih natpisa poslijednjih dana o zdravstvenom stanju Miše Kovača primili smo i službeno očitovanje od Lidije Kovač, Mišine supruge.


'Moj Mišo je prije par dana primljen na odijel pulmologije KBC-a Split sa dijagnozom suspektne upale pluća za koju se kasnije ispostavilo da nije istina tako da moram sa radošću potvrditi da Mišo nema upalu pluća, osjeća se dobro te će nakon terapije antibioticima biti pušten kući. 

Hvala svima na brizi i posebno na jako dobrom prijemu pjesme koju je napravio za Hajduk , puno mu to znači i uskoro ćemo se vidjeti na Poljudu', poručije Lidija Kovač.

Vaša reakcija na temu