Miss Splitsko-dalmatinske županije Marita Šegvić: Prvi put sam nosila reviju, zbog treme nisam ni roditelje pozvala na izbor!

Miss Splitsko-dalmatinske županije Marita Šegvić: Prvi put sam nosila reviju, zbog treme nisam ni roditelje pozvala na izbor!

Čini mi se kao da sam odsanjala jedno neočekivano putovanje prepuno uzbudljivih događaja sa sretnim završetkom

Za Miss Splitsko-dalmatinske županije 2018. proglašena je Marita Šegvić. Prva pratilja je Klara Jelača, a druga Lara Zagmajster, dok je Miss fotogeničnosti Jelena Mihanović.

Zanimljivo je da je Marita Šegvić prvi put nosila reviju, a zbog treme nije ni roditelje pozvala na svečanost.

- Nikome od svojih nisam rekla da dođu prvenstveno zato da mi ne bude trema jer sam po prvi puta nosila reviju. Ni na kraj pameti mi nije bilo da bih mogla pobijediti već sam došla probati i naučiti nešto novo i zabaviti se. Neke od natjecateljica su očekivale pobjedu i puno su ljudi dovele pa im je očekivanje i razočaranje bilo još veće, iako su sve djevojke odlične i sretna sam da sam ih upoznala, a atmosfera među nama je bila super.

Kakav je osjećaj dan nakon izbora?

- Čini mi se kao da sam odsanjala jedno neočekivano putovanje prepuno uzbudljivih događaja sa sretnim završetkom. Uzbuđeno i smireno istovremeno.

Što očekujete od natjecanja na nacionalnoj razini?

- Predstaviti Splitsko-dalmatinsku županiju i sebe u najboljem svjetlu, kao što sam nastojala i na županijskom izboru.

Koja Vam je najdraža missica?

- Branka Bebić zbog toga što je bila posebna, neposredna i prirodna. Očaravala je osmijehom i zračila jednostavnošću.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14