Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Anovi dizajn razveselit će jednu damu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Anovi dizajn razveselit će jednu damu

Osvojite poklon bon od sto eura kojeg možete iskoristiti u trgovini modnog brenda Anovi

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje. 

Danas vas splitski modni brend Anovi časti bonom od sto eura, a dobitnica ga može iskoristiti za kupnju njihove aktualne kolekcije u kojoj se nalazi deset kreacija. Odijela, haljine i kaputi izrađeni su od vune, kašmira, pamuka, latexa i scube. Nova kolekcija ispričana je kroz maslinasto zelenu, crnu i bijelu boju, a svaku kreaciju ukrašavaju zlatni ili srebrni dugmići s logom brenda.

Ivoni Glavaš, koja stoji iza modnog brenda Anovi, ostvario se prije nekoliko mjeseci san. Svoju spomenutu kolekciju predstavila je na Tjednu mode u Milanu. U prijestolnicu mode dizajnerica je donijela svoju viziju ženstvenosti, profinjenosti, elegancije i romantičnosti na Emerging Talents Milano, najvećoj internacionalnoj modnoj platformi u Milanu posvećenoj talentiranim dizajnerima. Nakon što je Anovi 'prošetala' Pallazo Viscontijem, jedna čitateljica portala osvojit će jedan komad iz nove kolekcije. Više na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

- Inspiraciju za ovu kolekciju pronašla sam u svakodnevici žene koja, bez obzira na užurbani životni tempo, pronalazi vrijeme za sebe i u svakom trenutku se želi osjećati kao dama. Odvažna i svojim stilom ne može proći neprimijećeno gdje god da se pojavi. Sve kreacije su svojom udobnošću prilagođene da budu nosive, ovisno na način kako se kombiniraju s obućom i modnim detaljima - navodi Ivona Glavaš, čiju kolekciju možete pronaći u fotogaleriji.

Fotogalerija: Anovi u Milanu | foto: Emerging Talents Milan

Vaša reakcija na temu