Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Calypso časte s čak 40 pizza!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Calypso časte s čak 40 pizza!

Kultni splitski restoran proslavio je veliki 40. rođendan

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje.

Calypso, mjesto koje spaja tradiciju, iskustvo i dobru spizu, nedavno je proslavio četiri desetljeća rada. Kultni restoran otvorila je obitelj Jukić, Milan i njegova supruga Ana, a onda su posao preuzele mlađe snage - sin Tonči i supruga Ivona. Restoran je tijekom godina mijenjao jelovnik, osoblje, ali ideja obitelji Jukić ostala je ista kao i prvog dana.

- Naša tajna, zbog čega smatram da smo opstali na tržištu, je da smo iznimno tvrdoglavi, uporni i prije svega volimo ono što radimo. Nismo nikada dopustili da naša ideja propadne, borili smo se, kako bi se reklo, rukama i nogama. Bilo je kritičnih trenutaka, ali kod nas su uvijek prevladali oni pozitivni - kazali su ponosni vlasnici koji nude bogatu ponudu jela i pića.



Ipak, bilo su treća pizzerija u Splitu kada su prije četiri desetljeća otvorili svoja vrata. Stoga su čitatelje Dalmatinskog portala odlučili počastiti s čak 40 pizza s pićem! 

Na Facebook stranici Dalmatinskig portala  treba provjeriti kako osvojiti nagradu...

Vaša reakcija na temu