Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Christmas Shop Split nekoga će razveseliti božićnim ukrasima
Dalmatinski portal daruje Piše: Antonia Pešić

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Christmas Shop Split nekoga će razveseliti božićnim ukrasima

U bogatoj ponudi unikatnih ukrasa možete izabrati i kuglice s motivima Splita, Sv. Duje, kao i tradicionalni hrvatski nakit

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje. Sretnike ćemo dobiti slučajnim odabirom pomoću Random Pickera. 

Danas darujemo dva čitatelja, a poklon bonove od 200 kuna pripremio je Christmas Shop Split. U ovom kutku božićne ukrase možete kupiti tijekom cijele godine, svi zastaju pred izlogom u Bosanskoj ulici i gledaju u njega s par upitnika nad glavom. Radi se o trendu travel trees zbog kojeg ljudi, gdje god da otputuju, kući se vrate s božićnom kuglicom s motivima tog kraja, koja im onda bude lijepa uspomena.

- U cjelogodišnjem božićnom dućanu nudimo 90 posto stvari koji su ručni radovi. Imamo našu radionu kod Stobreča, a na ekranima u samom dućanu kupci mogu vidjeti kako nastaju ukrasi. Nadomak Splita stvaramo razne kugle, od staklenih, plastičnih, raznih oblika, veličina i dekora, kao i druge ukrase. Ako u trgovini ne nađete ono što vam odgovara, možemo napraviti ukras isključivo po vašoj želji - otkrili su nam u Christmas Shopu Split koji su idućih mjesec dana nalaze se i u prizemlju trgovačkog centra Joker.

Iako kod njih Božić traje svih 365 dana u godini, sada je pravo vrijeme za kupovinu božićnih ukrasa. Zato su odlučili razveseliti čitatelje Dalmatinskog portala. U bogatoj ponudi unikatnih ukrasa možete izabrati i kuglice s motivima Splita, Sv. Duje, kao i tradicionalni hrvatski nakit.

Osvojite nagradu možete na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu