Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & EMS fitness studio poklanjaju vrijedan paket treninga
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & EMS fitness studio poklanjaju vrijedan paket treninga

Riječ je o speedtrainingu ili metodi vježbanja putem elektrostimulacije svih mišića

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje. 

Danas poklanjamo mjesečni paket od osam treninga u EMS fitness studiju Split koji koristi originalni StimaWELL® EMS uređaj s 12 stimulacijskih kanala. Riječ je o speedtrainingu ili metodi vježbanja putem elektrostimulacije svih mišića, a u ponudi imaju kružni ili cardio treninge. Idealni su oblik aktivnosti za sve koji nemaju puno vremena za vježbanje, a osim što oblikuje sve mišićne skupine i smanjuje tjelesnu težinu, također povećava snagu, brzinu i izdržljivost.

- Vježbanje od samo 20 minuta, jedan do dva puta tjedno, dovoljno je za dovedeš tijelo u formu i postigneš odlične rezultate, a definitivno štedite i vrijeme. Klijenti uz treninge u ponudi imaju besplatnu analizu sastava tijela na profesionalnoj vagi. Termini treninga su u dogovoru s klijentima što je još jedna prednost i razlog da nemaš opravdanje za izbjeći tjelovježbu - poručuju iz EMS fitness studija Split koji se smjestio na adresi Kneza Ljudevita Posavskog 12a.

Radi se o visokointenzivnom treningu od samo 20 minuta u kojem istovremeno trenirate više od 90% mišića. Impulsi aktiviraju metabolizam i dodatno pokreću tzv. 'afterburn efekt' gdje mišićne stanice konstantno troše energiju do četiri dana nakon treninga. To povećava bazalni metabolizam (BMR) i rezultira sagorijevanjem više kalorija/masti.

- Ova metoda je bez opasnosti od ozljeđivanja, a prikladna je gotovo za svakoga - naveli su.

Paket mjesečnog treninga, vrijedan preko 100 eura, možete osvojiti na Facebook profilu Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu