Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & INpersonalize daruju gravirani nakit
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & INpersonalize daruju gravirani nakit

Iza brenda stoji mlada i kreativna Ivona Novaković

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje. INpersonalize daruje dvoje čitatelja personaliziranim nakitom. Jedan sretnik osvojit će graviranu ogrlicu, a drugi graviranu narukvicu. 

Ovaj brend se bavi personaliziranim graviranjem fotografija, teksta ili loga na predmete od nehrđajućeg čelika AISI 316L, koji su jedinstveni i unikatni pokloni. Graviraju na baš svemu, kako se kaže - od igle do lokomotive, i to na predmete od zlata, srebra, titana, volframa, aluminija ili čelika.

Iza brenda INpersonalize stoji mlada i kreativna Ivona Novaković, koja je nakon magisterija tražila svoj put u poslovnom svijetu i pronašla ga u personaliziranom graviranju. Kako je ispričala, prije sedam godina slučajno je naišla na uređaj koji gravira, naručila ga i započela svoju priču u Španjolskoj. Nedugo zatim vratila se u Hrvatsku i predstavila brend u Makarskoj, a onda su uslijedili Split i Zagreb.

Proizvodi se mogu i naručiti izravno na kućnu adresu, primaju online narudžbe iz Hrvatske i svih zemalja članica EU.

Skok na Facebook stranicu Dalmatinskog portala na kojoj nagrađujemo naše čitatelje.

Vaša reakcija na temu