Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & La Cvita Design nagradit će četiri čitateljice
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & La Cvita Design nagradit će četiri čitateljice

Ovaj vječni komad nakita nikada ne izlazi iz mode - poručila je dizajnerica koja poklanja konavoske naušnice

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje. 

Antonela Jurišić je diplomirala na Pravnom fakultetu u Splitu, ali njezin najveći hobi i ljubav je izrada nakita. Ova mlada Šibenčanka ima vlastiti brend nakita La Cvita Design koji je osvojio ljubitelje nakita. Evo o čemu je riječ...

- Najčešće izrađujem naušnice poput konavoskih košarica, ali s mojim prepoznatljivim dizajnom koji uključuje staklene perle, žicu, riječne bisere i slično. U ponudi imam različite vrste, oblike i dezene nakita. Ovaj vječni komad nakita nikada ne izlazi iz mode - otkrila nam je Jurišić koja je odlučila nagraditi četiri čitateljice Dalmatinskog portala.


Zlatne košarice jedne su od najprepoznatljivijih komada njezinog brenda, a možete ih osvojiti preko Facebook stranice Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu