Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Optika M daruju naočale po izboru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Optika M daruju naočale po izboru

Splitska optika nagradit će jednog sretnog dobitnika

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje. Danas će splitska optika razveseliti jednog sretnog dobitnika. Optika M je jedna od vodećih u Splitu još od 2004. godine, kada su iz čiste ljubavi i velike strasti odlučili otvoriti svoju prvu optiku. 

- Vođeni energijom grada u kojem živimo, a u kojem je zaista rijetkost vidjeti osobu bez sunčanih naočala odlučili smo toj činjenici dati novu, posebniju i unikatnu dimenziju. Tako smo se iz godine u godinu educirali, razvijali, inspirirali i nerijetko išli iznad razina koje su nam bile nametnute. Letvicu smo uvijek podizali sve više i više, a bolju motivaciju od vaše vjernosti i podrške nismo mogli ni zamisliti. Optike smo koja je poznata diljem Hrvatske, iako svoje trgovine imamo samo u Splitu i ne namjeravamo ih otvarati u ostalim gradovima - navode  u optici, ali zato imaju webshop preko kojeg, uz nekoliko klikova, dolazite do željenog modela, po odličnoj cijeni koja uz prijavu na njihov newsletter postaje još niža.

Nakon što su  ponudom sunčanih naočala dosegli gotovo sami vrh, odlučili su se i dioptrijskom ponudom biti broj jedan na ovim prostorima.

- Tako smo došli do naše treće trgovine u gradu Splitu te smo time, a nikako ne zaboravljajući i naš webshop, postali dostupni različitim profilima kupaca - kazali su.

Zbog svega spomenutog ne čudi nas što upravo ovu optiku biraju i osobe čiji je modni izričaj privlačan većini ljudi pa ih tako predstavljaju i svakodnevno nose Ana Gruica, Gabrijela Budimir, Sonja Dvornik, Marko Grubnić, Davor Bilman, ali i mnogi drugi.

Preko Facebook stranice Dalmatinskog portala može se osvojiti Ray-Ban model naočala po izvoru, provjerite kako...

Vaša reakcija na temu