Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Salona Dental uljepšat će vam osmijeh
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Salona Dental uljepšat će vam osmijeh

Stomatološka poliklinika u Solinu jednog čitatelja nagradit će vrijednom uslugom

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima osigurao poklone za svoje čitatelje. Danas vas nagrađujemo uslugom u stomatološkoj poliklinici Salona Dental u Solinu koja na jednom mjestu objedinjuje sve stomatološke usluge. 

U sklopu Poliklinike nalazi se 12 moderno opremljenih ordinacija, dijagnostika i najsuvremeniji zubotehnički laboratorij, što je velika prednost kod izrade protetskih radova.

- Ne trebate ići na više mjesta kako biste napravili dijagnostički snimak, specijalistički pregled ili operativni zahvat jer sve to možete obaviti kod nas. Zadovoljstvo pacijenta na prvom nam je mjestu, stoga se trudimo svakome ispuniti želje kada je osmijeh u pitanju. O nama najbolju sliku daju naši mnogobrojni zadovoljni pacijenti - poručuju iz Salone Dental.


A već danas možete i vi postati njihov pacijent jer će stomatološka poliklinika jednog čitatelja nagraditi vrijednom uslugom izbjeljivanja zubi o kojoj više možete pročitati na internetskoj stranici Salone Dental.

- Vaši zubi bit će izbijeljeni prilikom samo jednog posjeta i to do nekoliko nijansi za samo 30 minuta. Prepustite nam se u sigurne ruke jer postupak izbjeljivanja proveden od strane stomatologa nema štetnog učinka na zubnu caklinu i zubno meso, siguran je  i najvažnije - bezbolan - poručili su iz Salone Dental.

Kako osvojiti ovu uslugu, saznajte na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu