Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Vintage Tomos tour čitatelje će razveseliti jedinstvenim obilaskom Splita
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC DARIVANJA Dalmatinski portal & Vintage Tomos tour čitatelje će razveseliti jedinstvenim obilaskom Splita

Kultnim motorom doživite retro đir

Prosinac je mjesec darivanja, a Dalmatinski portal je u suradnji s partnerima i ove godine osigurao poklone za svoje čitatelje.

Danas možete osvojiti obilazak Splita, turistički atraktivnih lokacija i onih malo manje, i to kultnim motorima. Jedinstveni retro đir nazvan je Vintage Tomos tour, a već su ga iskušali domaći, furešti, staro, mlado, uvjet je samo dobra volja i, dakako, vozačka dozvola. 

- Naša turistička priča nije i ne treba počivati isključivo na Palači, Split nije samo to. Grad su i Mejaši, Karepovac, Split 3, puno točaka čine naš grad. Ljude ne vodimo tamo gdje bi otišli i bez nas, odvest ćemo ih tamo gdje ne bi pomislili kročiti bez Zika i dobrog vodiča. Motorima napravimo turu po cijelom Splitu i tako ga doživite punim plućima. Ima puno malih priča koje su dio nas, našeg identiteta i povijesti. Šteta ih je ne ispričati - poručuje vlasnik kultnih motora Baldo Đanović.


Crveno-plavi Ziko, najtraženiji hajdučki model, ili neki drugi od 20 motorina možete provozati i vi. Nagradit ćemo dvoje čitatelja s dvije ulaznice. Detalje pronađite na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu