Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJESEC KAVE U STAROM PLACU: Osvoji Livajin dres, godinu dana besplatne kave ili nekoliko kilograma Nutelle!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MJESEC KAVE U STAROM PLACU: Osvoji Livajin dres, godinu dana besplatne kave ili nekoliko kilograma Nutelle!

Poznata splitska palačinkarnica organizira nagradnu igru

Već tradicionalno listopad u najpoznatijoj palačinkarnici u Splitu je Mjesec kave. Ekipa iz Starog placa odlučila je da ovaj listopad bude i mjesec sjajnih nagrada! Tijekom cijelog listopada sve kave u Starom placu koštat će 1,50 €, a posjetitelji će moći sudjelovati u nagradnoj igri i brojnim zabavnim događajima.

U idućih mjesec dana svi gosti Starog placa će moći sudjelovati u velikoj nagradnoj igri. Potrebno je samo napisati ime i broj mobitela na račun, a najsretniji će na kraju mjeseca dobiti godinu dana potpuno besplatnog ispijanja kave u Starom placu. Ne zvuči loše, ha? 

Druga nagrada je dres Marka Livaje, a treći najsretniji gost dobit će paket od nekoliko kilograma Nutelle. 

Broj računa s kojim gosti mogu sudjelovati u nagradnoj igri nije ograničen.

Tijekom listopada Stari plac će organizirati događaje za djecu i odrasle, a očekuje nas zabava s klaunom za najmlađe i dani posvećeni kavi u kojima će baristi Francka pokazati umijeće pripremanja kave i uživanja u najboljim zrnima u Hrvatskoj!

Prognoza vremena kaže da će listopad biti topao i sunčan, stoga će druženje uz kavu i palačinke zasigurno biti prava uživancija.

Stari plac ovim želi zahvaliti tisućama svojih vjernih gostiju koji su uz njih čitavo desetljeće i koji ih inspiriraju da u budućnost idu s tradicionalno dobrim receptima i novim idejama.

Vidimo se u Starom placu!

Vaša reakcija na temu