Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mjesni odbor svira večeras na Prokurativama!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Mjesni odbor svira večeras na Prokurativama!

Ulaz je besplatan, a zabava zagarantirana!

U sklopu Adventa Prokurative, večeras nas očekuje koncert Mjesnog odbora s početkom u 20 sati. Večeras bi padaline trebale zaobići Split i ako bude sve po planu, uživat ćemo na besplatnom koncertu na prekrasnim Prokurativama!


Omiljeni hitmejkeri s otoka Šolte vraćaju se na Prokurative nakon ovogodišnjeg nastupa na Splitskom festivalu, a koji nas uvode u rasplesani drugi vikend najšarenijeg glazbenog programa u gradu!

Poznati Šoltani predstavili su se glazbenoj sceni 2012. s velikim hitom 'MANDE, MANDE' - kojega svi dan-danas pjevamo - a od tada ne prestaju svake godine lansirati nove hitove. Osmeročlani bend prepoznatljiv je po svom otočkom rock, funk, reggae zvuku. 2017. godine su upravo ovdje na Splitskom festivalu osvojili drugu nagradu publike s pjesmom 'Rose'.


Ulaz na koncert je BESPLATAN, a za rezervaciju stolova nazovite na broj 098 907 2167.

Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti večeras, ali i sutra, kada na Prokurativama nastupa energični Cubismo! 

Vaša reakcija na temu