Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mjuzikl Hairspray

Mjuzikl Hairspray

U amfiteatru Doma mladih tražilo se mjesto više

Jedino što publika može žaliti je što su bile samo tri izvedbe Hairspraya. Dupkom pun amfiteatar Doma mladih je u jučerašnjim jutarnjim i popodnevnim satima odzvanjao skrikom i veseljem mlade publike, a ni odrasli u večernjem terminu nisu se puno razlikovali od đačke publike. Jer, predstava je zavodljiva svim generacijama tako da sat vremena prođe u hipu i teško se odvojiti od ambijenta koje u Splitu već godinama uspješno stvara Teatar danSing. 

Punašna talentirana djevojčica Hana (Hana Crljenak), glavna zvijezda mjuzikla Hairspray koja želi postati zvijezda plesnog showa je sigurno prepoznatljiva tema i danas u internetskoj eri. Možda danas i više nego prije, kada je nekompentencija uz dobru vezu, zamaskirana i lažnom predstavkom na društvenim mrežama. 

Zato je duh djevojčice Hane i njene brižne majke koja joj pomaže ostvariti san, osvojio sve koji su uspjeli doći do karte.Ulogu majke baš kao i John Travolta u istoimenom filmu utjelovio je madi talentirani glumac Zdravko Vukelić.

Ideja, koreografija i režija - Bruna Reić

Glazbeni voditelj -  Franko Bonacci 

Dramski voditelj - Davor Pavić

Kostimograf - Ana Kujundžić.

Vaša reakcija na temu