Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MLADA SPLIĆANKA ZGROŽENA 'Uz redovno obavljanje nuždi u parkiću pored Đardina, možete naići i na ovo'

MLADA SPLIĆANKA ZGROŽENA 'Uz redovno obavljanje nuždi u parkiću pored Đardina, možete naići i na ovo'

'Otkad je počela sezona nije mi drago ići u kasne sate sama kući'

Tek je krenula turistička sezona, a već su se nanizale primjedbe na ponašanje turista u srcu Splitu. S novom fotografijom javila nam se mlada Splićanka koja prizore na koje nailazi smatra nepodnošljivima, a zbog kojih i strahuje. 

'Šaljem ovu fotografiju kako bih probudila splitsku policiju jer ovo je stvarno više nepodnošljivo. Uz redovno obavljanje nuždi u parkiću pored Đardina, možete naići i na ovo. Otkad je počela sezona nije mi drago ići u kasne sate sama kući jer znam da ne mogu izbjeći pijane strance', istaknula je.

Navela je kako neprestano gleda ovakve scene.

'Živim u tom području i baš mi se gadi gledati ovakve prizore svaku večer i slušat njihovo deranje do ranih jutarnjih sati. Mlada sam i ne želim da nam stranci uništavaju grad', poručila je. 

Vaša reakcija na temu