Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Mladen Grdović: Split je moj grad, tu su Hajduk i Torcida, dvi i po ure će trajat koncert!

Mladen Grdović: Split je moj grad, tu su Hajduk i Torcida, dvi i po ure će trajat koncert!

Je da smo ove godine drugi, ali to je uspjeh - kazao je pjevač

Uoči večerašnjeg nastupa na splitskom karnevalu u Đardinu, Mladen Grdović je jutros gostovao kod Edite Lučić Jelić i Gordana Vasilja u programu Radio Dalmacije.

- Split je moj grad, tu sam ka kući, Hajduk je tu, svi smo tu, Torcida, bit će fešta. Bit će veselo ka i uvik i zapivat ćemo 'Bili su bili' i 'Kada umrem umotan u bilo', sve ćemo pivat. Sve što znamo i ne znamo. Od Olivera, moje, od Miše, sve ćemo pivat. Dvi i po ure će trajat koncert - kazao je Grdović.

Na pitanje kakav je po pitanju maškaranja je rekao:

- Kad smo bili mali smo išli s jabukom šolde tražit okolo, ha ha ha.

Kao veliki navijač Hajduka, Grdović se osvrnuo i na trenutačnu igru Bijelih.

- Hajduk je pojam. Je da smo ove godine drugi, ali to je uspjeh, zbilja uspjeh. Opet ćemo igrati u Europi i bit će super sve. Još da je suce malo izravnati, bili bi mi tu blizu negdi za pobijedit, a to je malo teže s većim gradom imati posla - poručio je Grdović.

Vaša reakcija na temu