Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MLADI IZLAŽU Slikarica Ivona Maglica predstavlja se u klubu Zona

MLADI IZLAŽU Slikarica Ivona Maglica predstavlja se u klubu Zona

Otvorenje je sutra u 20 sati

U Klubu Zona se sutra u 20 sati otvara izložba Ivone Maglica koja će se moći pogledati do 23. studenog. Bit će to nova izložba u četvrtoj sezoni ciklusa izložbi autora mlađe generacije 'Mladi izlažu'.

- Predstavit ću se radovima koje karakterizira slojeviti nanos akrilnih boja na platno te su to najčešće koloritni, pejsažni motivi. Namjera mi je skrenuti pozornost promatrača na sanjivi ugođaj koji je prisutan u cijelom opusu - najavljuje Ivona Maglica, autorica izložbe 'Un Petit Impressionniste'.

Autorica je rođena 1995. godine. Iako je po zanimanju medicinska sestra, naslijedila je i razvila ljubav prema umjetnosti i slikarstvu. Svoje prve radove crtala je olovkom i ugljenom, a prije tri godine počela je samouko slikati akrilnim bojama. Prvu samostalnu izložbu imala je u ožujku 2018.

Klub Zona je tijekom studenog pripremio i brojna druga događanja. Šahovsko popodne je u subotu 23. studenog, od 18 do 20 sati, a večer modernih društvenih igara: 'Ajmo se igrat' je isti dan, od 20 sati do ponoći. Književna čajanka je 25. studenog u 20 sati, radionica ilustracije traje od 18. do 23. studenog, od 19.30 do 21.30 sati, predavanje 'Informatička pismenost i digitalna trgovina' je u utorak, 19. studenog u 19 sati. Izložba Ivane Miolin otvara se u ponedjeljak, 25. studenog, u 18 sati, tribina pod nazivom 'Ponovna upotreba predmeta' je u utorak, 26. studenog, u 18 sati, a radionica izrade metalnog nakita održava se 27. i 28. studenog, od 17 do 20 sati.

Vaša reakcija na temu