Mladi splitski plesači pobjednici natjecanja European Championship

Mladi splitski plesači pobjednici natjecanja European Championship

Marino Jakovčević i Iva Bajić pobijedili su izvedbom koreografije Say Something koju je osmislio i s njima uvježbao Remus Dimache

Vijest o novom uspjehu mladih splitskih plesača, poniklih u Baletnom studiju Hrvatskog narodnog kazališta Split dolazi iz Zagreba. Marino Jakovčević i Iva Bajić pobjednici su European Championshipa 2018, petog International Dance Open natjecanja u kategoriji Suvremeni ples za uzrast 13 do 18 godina. Natjecanje je održano u Areni Zagreb od 10 do 13. svibnja, na njemu je sudjelovalo više od 11500 plesača iz 38 zemalja iz 580 klubova, a o nagradama je odlučivalo 46 međunarodnih sudaca.

Marino Jakovčević i Iva Bajić pobijedili su izvedbom koreografije Say Something koju je osmislio i s njima uvježbao baletni pedagog i solist Baleta HNK Split Remus Dimache. Osim spomenute pobjede, Iva Bajić je u solo konkurenciji osvojila četvrto mjesto.

Organizator natjecanja, koje se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH i Grada Zagreba je sportska udruga Bambi Kids.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14