Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mnogi su je pratili na Instagramu, a sada otvara ured na Splitu 3

Mnogi su je pratili na Instagramu, a sada otvara ured na Splitu 3

Anđela Kraljević se odlučila na iskorak

Anđela Kraljević, vlasnica obrta za prevođenje i poduku AMOS, nakon što je uspješno provodila online edukacije, odlučila je otvoriti ured na Splitu 3 (Ruđera Boškovića 7). Ovu sudsku tumačicu i prevoditeljicu te profesoricu engleskog i talijanskog jezika mnogi su upoznali preko Instagrama, gdje daje lekcije iz engleskog.

- Plan mi je raditi u malim grupama, s jakim fokusom na konverzaciju, a kreiram s virtualnim asistentom i online platformu na kojoj bi polaznici i klijenti imali lako dostupne materijale i vježbe kojima bi jačali strukturu jezika, a na radionicama sa mnom i uživo – rekla nam je Kraljević. 


Anđela Kraljević nam je otkrila kako je krenula: pet godina studirala u inozemstvu, a nakon šest godina rada u privatnom i državnom sektoru okrenula je novi list. 

- Odlučila sam se okrenuti modernijem i učinkovitijem obliku podučavanja jezika u skladu s novim vremenom koristeći uvelike društvene mreže, domaće medije i aktualne teme čime  nudim  svojim klijentima oblik rada koji je svojevrsna radionica jezika, gdje je primjena znanja jednako važna kao i njegovo usvajanje. Veliki dio mog posla, načina rada i promocije upravo je društvena mreža Instagram i newsletter koji redovito šaljem svojim pratiteljima – navela je Kraljević, koju se može kontaktirati na broj 0989289776 .

Vaša reakcija na temu