Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Moderne muške dukserice - što se nosi ove sezone?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Moderne muške dukserice - što se nosi ove sezone?

Muške dukserice istinski su klasik koji već puno sezona ne silazi s modnog trona. O tome koju mušku duksericu odabrati ove sezone čitajte u nastavku

Muške su dukserice vrlo udoban i moderan komad garderobe koji se vrlo jednostavno može uskladiti i ubaciti u različite outfite. Idete u školu, na predavanje, ležeran sastanak, izlet, kavu u grad ili jednostavno provodite vrijeme u vlastitome domu? Muške dukserice idealan su izbor - moderne i udobne.

Koji su najpopularniji modeli?

Muške dukserice dostupne su u širokom spektru različitih modela među kojima svatko može vrlo jednostavno pronaći onaj (ili više njih!) koji se idealno uklapa u njegov modni stil. Modeli s kapuljačom ili bez nje, s patentnim zatvaračem ili bez njega, u svim mogućim zamislivim bojama – sve su to muške dukserice! Dukserice su davno prestale biti samo dio sportskog outfita, današnji su modeli toliko raznovrsni da ćete s lakoćom pronaći čak i modele koji se mogu nositi i u poslovnim i elegantnim situacijama.

Ljubiteljima suptilnog modnog stila svidjet će se modeli koji imaju manji i decentan logotip proizvođača, dok oni koji vole jarke i istaknute logotipe mogu birati među različitim brendovima koji nude takve modele.


Kada je riječ o dostupnim bojama, tada je izbor muških dukserica vrlo velik, i nema neke posebne boje koju treba istaknuti kao posebno modernu. Crna, bijela i siva istinski su modni klasici koje je zbilja jednostavno kombinirati s ostatkom modne kombinacije, a posebice donjim dijelom trenirke ili pak trapericama. Naravno, dukserice su dostupne i u drugim bojama poput plave, zelene, crvene, žute, ali i ružičaste, zahvaljujući čemu možete odabrati onu u svojoj najdražoj boji.

Dukserice su izrađene od vrlo ugodnih materijala, prvenstveno pamuka, koji je zbilja ugodan za nošenje, a istovremeno i vrlo izdržljiv, zbog čega možete biti sigurni da ćete ju moći nositi dugo vremena i te da neće izgubiti na kvaliteti niti da će se deformirati. Uz pamuk, određeni su modeli napravljeni od vrlo toplog filsa, koji, uz odličan izgled, jamči i toplinu tijekom hladnog i vjetrovitog vremena, a i odličan je za slojevito oblačenje.

Ako pak tražite duksericu koja će odisati sportskim duhom, tada potražite model s kapuljačom, bez patentnog zatvarača, a koji ima veliki džep na prednjoj strani. Osim što odlično izgleda, upravo će vam taj džep biti vrlo koristan da u njega smjestite neke sitnice koje vam mogu zatrebati. Uz to, kapuljača će biti odličan saveznik kada vjetar odluči pokazati svoju snagu.

Što odabrati, a da je udobno poput dukserice?

Ako tražite nešto što je ugodno poput dukserice i što ćete moći nositi u različitim situacijama, tada razmislite o kompletu trenirke. Trenirke u kompletu odlična su ideja kada tražite nešto što možete nositi u raznim prigodama i istovremeno biti sigurni da će vam biti udobno i da ćete odlično izgledati. Muške trenirke na answear.hr dostupne su u širokom spektru različitim modela među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći onu idealnu za sebe.

Trenirke se mogu nositi u gotovo svim prilikama, pogotovo ako se odlučite za modele koji imaju profinjeniji izgled. Uz to, trenirke možete nositi i u kombinaciji s duksericom, pogotovo njezin donji dio.

Vaša reakcija na temu