Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MODNI RENDGEN Josip Piteša osvrnuo se na stajlinge političara i estradnjaka na parlamentarnim izborima

MODNI RENDGEN Josip Piteša osvrnuo se na stajlinge političara i estradnjaka na parlamentarnim izborima

Influencer je od jednog kandidata za saborsku fotelju dobio modnu lekciju

Kaštelanin Josip Piteša, modni influencer kojeg na Instagramu prati više od 80.000 ljudi s kojima dijeli svoje zanimljive modne kombinacije, za Dalmatinski portal osvrnuo se na stajlinge kandidata koji se natječu na parlamentarnim izborima.

- Izdvojio sam neke političare, odnosno estradnjake, koji su se kandidirali u X. izbornoj jedinici, koja obuhvaća južnu Dalmaciju i dio srednje. Na tapeti su se našli Ričard, Ava Karabatić, Blaženko Boban, Andro Krstulović Opara, Ivica Puljka, Ranko Ostojić, Bruna Esih, Božo Petrov i Ivan Bubalo - otkrio je Piteša, a potom je poslao i poruku za birače:

- Bez obzira na to je li vas neki političar šarmirao svojim izgledom, manirama ili stavom, prije nego što zaokružite njegovo ime na glasačkom listiću, ipak poslušajte i za što se zalaže.

Josipa je kod jednog kandidata impresionirala kapa, kod drugog šešir i kravata, kod jednog kecelja, a influencer je od jednog kandidata dobio važnu modnu lekciju - u videozapisu pogledajte koju.

@dalmatinskiportal MODNI RENDGEN Josip Piteša osvrnuo se na stajlinge političara i estradnjaka na parlamentarnim izborima @JOSIP PITEŠA Influencera je kod jednog kandidata impresionirala kapa, kod drugog šešir i kravata, kod jednog kecelja, a od jednog je kandidata dobio važnu modnu lekciju - u videozapisu pogledajte koju #moda #politika #politicari #izbori #fyp #josippitesa #modnirendgen original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu