Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MOJA JEDINA PITA Umjetnost pripremanja bureka u Tolstojevoj ulici
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MOJA JEDINA PITA Umjetnost pripremanja bureka u Tolstojevoj ulici

Tradicionalnu recepturu su prilagodili mediteranskoj klimi tako da su bureci i pite lagani i hrskavi

Ispod Sunca zlatnoga sija 'Moja jedina pita' koja je pronašla svoje mjesto u Tolstojevoj 32 u Splitu. I nudi specifičnost, okus i finoću. Gospoda 'bureci' od junetine i piletine u izlogu dućana se i dalje natječu za prevlast među gospođama 'pitama' od sira, tikvice, poriluka, krumpira te blitve. Slatke pite od jabuke i višnje mirišu po radnji dok se u pozadini mijesi tijesto, pripremaju smjese i rade ostali bureci. Svaki dan je jako živo u radnji punoj okusa i mirisa.

Tim su riječima djelatnici 'Moje jedine pite' opisali svoju radnju koju su Splićani već prepoznali.

A kako i ne bi kada su se meštri od bureka i pita potrudili da nam dočaraju svu ljepotu pripreme u kojoj se vidi uživo lepeza pokreta, a možemo je nazvati i umjetnošću bacanja bureka po zraku. S vrata odmah primijetite da imate posla sa strastvenim ljubiteljima bureka i pita. Njihov trud i rad se vidi u osmijehu na licu kad su napokon zadovoljni svojim burecima i pitama, a vode se krilaticom da je dobar meštar cijeli život i učenik. Sami pogled na pult pun bureka i pita daje garanciju dobre eksplozije okusa jer je svaki posebno motan na svoj specifičan način. Po tome ih i možete prepoznati.

- 'Moja jedina pita' je tradicionalnu recepturu bureka i pita prilagodila mediteranskoj klimi tako da su lagani i hrskavi. A ako želite vrući burek ili pitu, 'baš iz peći', nazovete na mobitel 0913888881 i požurite u Tolstojevu - poručili su meštri.

Vaša reakcija na temu