Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Moment Fest se prebacuje u Dom mladih

Moment Fest se prebacuje u Dom mladih

Vremenske neprilike su pomaknule mjesto održavanja manifestacije

S obzirom na vremenske neprilike koje su najavljene u nedjelju, 26. svibnja, čitav događaj Open stage u sklopu Moment Fest s Turske kule prebacit će se u Dom mladih. Iako je organizatorima iz obje udruge, Momentum i Kam Hram, žao što se prvo izdanje neće održati na otvorenom pod vedrim nebom, sve je spremno i zabave neće nedostajati.

Koncept i satnica su izmijenjeni zbog prilagodbe s postojećim programima i korisnicima Doma mladih, a oba Open stagea će se održati u amfiteatru Doma mladih. Druženje između i nakon programa uz mađioničara Guy Pardillosa će se odvijati u ulaznom prostoru i u prostorijama udruge Hram. 

Podsjetimo, Moment Fest je kulturna, glazbena i sportsko-rekreativna manifestacija koja će se održavati jednom mjesečno na Turskoj kuli. Prvo izdanje najavljeno za nedjelju je zbog rizika od vremenskih neprilika prebačeno u Dom mladih, a ostali datumi održavanja festivala su 9. lipnja, 28. srpnja i 25. kolovoza.

Za prvi Moment Fest u suradnji s udrugom Kam Hram (Kulturna alternativa mladih) pripremljen je Open stage - otvorena večer performansa za djecu i odrasle, gdje će kreativci prezentirati svoje vještine i znanja u različitim izvedbenim umjetnostima s naglaskom na suvremeni cirkus. Udruga Kam Hram godinama je održavala tradiciju organiziranja manifestacije Cabaret, a uz ostale programske i organizacijske promjene koje unose posljednjih godina, manifestacija se od 2019. godine zove Open stage. Program se sastoji od više kratkih točaka koje izvode pojedinci ili grupe. 

PROGRAM
Dječji Open stage: 14:30h - 16:00h 
Open stage: 
- okupljanje od 19:30 uz glazbenu podlogu by Radio Kampus
- početak u 20:30h
- after druženje i ples do 00:00 uz šank i underground zvuk by DJ Miro



Vaša reakcija na temu