Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Moondance: Svjetski video umjetnik će 3D mapirati kulu Kamerlengo

Moondance: Svjetski video umjetnik će 3D mapirati kulu Kamerlengo

Festival će se održati od 10. do 12. kolovoza

Peti Moondance festival u kuli Malerlengo održat će se od 10. do 12. kolovoza, a nastupit će Robert Hood (SAD), Oscar Mulero (Španjolska), Jonas Kopp (Argentina), Psyk  (Španjolska), DJ Deep (Francuska), Ben Sims (Velika Britanija), Handmade (Njemačka), The Analogue Cops live (Njemačka)...

Ugovorena je suradnja s berlinskom institucijom elektroničke glazbe - Tresorom, koji će zadnji dan festivala predstaviti svoju večer.

Po prvi put na ove prostore dolazi nam jedan od najpoznatijih svjetskih video umjetnika, Philipp Geist - Videogeist iz Berlina, čovjek koji je 3D mapirao neke od najpoznatijih svjetskih građevina. Ovaj put ima zadatak mapirati kulu Kamerlengo s vanjske strane što će nesumnjivo biti veliki spektakl svjetla i srednjovjekovne arhitekture. 

Ovaj party za sve ljubitelje pravog techna počinje u četvrtak navečer i traje sve do ranih jutarnjih sati u nedjelju.

Vaša reakcija na temu