Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Moondance Festival 2020 Limited: 1. kolovoza u trogirskoj Kuli Kamerlengo

Moondance Festival 2020 Limited: 1. kolovoza u trogirskoj Kuli Kamerlengo

Forbes magazin ga je uvrstio najbolje europske festivale koji se održavaju na neobičnim lokacijama

Moondance Festival 2020 Limited Edition pod pokriviteljstvom Beck'sa održati će se u subotu 1.8.2020. u trogirskoj kuli Kamerlengo. Sedmo izdanje festivala događa se u iznimnim uvjetima stoga je limitirano na jednu večer uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Headliner je poznati berlinski underground dj i Tresor rezident DJ Handmade. Uz njega će nastupiti Moondance rezidenti i perjanice nacionalne i lokalne dj scene: premijerno i ekskluzivno za Moondance 2020 Ivan Komlinović u back2back setu s Janom Kinčlom (Zagreb) , Mozer – jedan od pokretača Tanzen Kollektiv/Gray (Zagreb), El Commando – Kocka rezident i dio kolektiva Taman i Pulp (Split), Tome R – trogirski dj i producent i vlasnik Sit Down Records (Trogir), Skeptik aka Pero FullHouse – pokretač Moondance Festivala i Moondance Recordsa.


Moondance festival koji se već sedmu godinu održava u kuli Kamerlengo proglašen je najboljim domaćim techno festivalom tri godine za redom 2016., 2017. i 2018., a Forbes magazin ga je uvrstio najbolje europske festivale koji se održavaju na neobičnim lokacijama. Velika je to pohvala i još veći izazov da se i u ovo vrijeme socijalnih distanciranja uspije organizirati događaj na vrhunskom nivou.

Ograničen broj ulaznica potražite na:
TICKETSHOP: https://bit.ly/2D0s43s
ENTRIO: https://bit.ly/32MJkUP
ADRIATICKET: https://bit.ly/2MGeUdy

Cijene ulaznica:

100 kn do 26.7.

130 kn do 1.8.

150 kn na dan

www.moondancefest.com

Posebne mjere

Kao organizatori Moondance Festivala smo se krajem 6. mjeseca  suočili s organiziranjem promotivnog Road 2 Moondance događaja u Spaladium Areni pod epidemiološkim mjerama gdje smo po ocjeni struke pokazali ozbiljnost i primjer ostalima. Testirali smo sve naše mogućnosti u vezi poštivanja mjera, na što smo bili posebno pohvaljeni od strane policije, te ćemo iste mjere uvesti i na Moondance u kuli, jer su bile i opsežnije nego je Stožer preporučio.

Vaša reakcija na temu