Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MOVE MOTO Doživite novo iskustvo vožnje!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MOVE MOTO Doživite novo iskustvo vožnje!

Piaggio grupa nudi velik izbor motocikala i skutera, raspoloživih odmah

Ljetne vrućine i gradske gužve najlakše se podnose na novom skuteru ili motoru. Na Poljičkoj cesti 26, Move moto, ovlašteni prodavatelj i serviser skutera i motocikala Piaggio grupe, marki Piaggio, Vespa, Aprilia i Moto Guzzi čeka na vas s bogatom ponudom vozila na zalihi, raspoloživih odmah.

Vespa je opće mjesto suvremenog dizajna, a novi modeli GTS s najsnažnijim agregatima ikad ugrađenima na Vespi to naglašavaju zahvaljujući i ponudi od čak 14 različitih kombinacija boja. Ravnoteža između tradicije i suvremenosti dolazi do izražaja u linijama GTS-a, pomno dorađenima do najsitnijih detalja, a  kvalitete izrade podignuta je na dosad neviđenu razinu.

Poznati Beverly, praktični Piaggio Medley i Liberty idealni su za svakodnevnu gradsku vožnju, s velikim kotačima jamče okretnost i upravljivost u gradskim gužvama, a bogata ponuda prostora koja se može povećati i kupnjom originalnog stražnjeg prtljažnika  osigurava praktičnost koju trebate svaki dan.

Ako ste ljubitelj sportskih skutera, Aprilia SR GT 125 ili 200 prava je mjera dinamičnosti i funkcionalnosti za gradsku vožnju.

Ako još nemate dozvolu za motocikle, Piaggio MP3, inovativni skuter na tri kotača možete voziti s B kategorijom vozačke dozvole. U ponudi su modeli 300, 400 i 530 kubika, a možete dogovoriti i probnu vožnju modela MP3 300 koji je najbolji uvod u svijet skutera na tri kotača dok otkrivate novi ritam u gradskom prometu i doživljavate užitak u vožnji koji ste uvijek tražili.

Na raspolaganju za probnu vožnju vam stoji i Moto Guzzi V100 Mandello, motocikl koji pruža uzbuđenje u svakom zavoju, a čak i najduža putovanja iznimno su udobna za vozača i suvozača. Prepun je novih tehnologija koje najavljuju uzbudljivu budućnost, uključujući dosad neviđenu adaptivnu aerodinamiku.

U ponudi Aprilia motocikala možete izabrati od modela 125 kubika ako ste početnik ili jedan od modela s najnovijim Aprilia agregatom 660. Tuareg 660, osmišljen je kako bi mogao svladati najteže off-road terene, ali u isto vrijeme biti lagan i udoban za putovanja. RS 660 donosi pobjedničko iskustvo Aprilije sa staze na cestu. Jedinstveni dizajn oblikuje lagani, kompaktni motocikl uskog, elegantnog izgleda, a Tuono 660 je nova generacija svestranog sportskog motocikla. Zabavan, jednostavan i neodoljivo privlačan.

U prodajnom centru, uz motocikle možete pronaći i originalnu opremu i dijelove, a ovlašteni servis nudi usluge redovnog održavanja, servisiranja i dijagnostike motocikala.

Dođite u Move moto i doživite novo iskustvo vožnje.

Vaša reakcija na temu