Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Može li Žanamari napraviti više čučnjeva od Filipa Ivića?

Može li Žanamari napraviti više čučnjeva od Filipa Ivića?

Radi se o akciji prikupljanja sredstva za djecu

Ovu subotu, 1. prosinca, započela je humanitarna akcija zbog koje su mnogi doslovno skočili na noge. Naime, poznate osobe poput Žanamari Perčić, Marija Rotha, Filipa Ivića, Gordona Schildenfelda te drugih su pozvali na humanitarno-sportsku akciju kojom su animirali korisnike Instagrama.

Radi se o humanitarnoj akciji koja pokreće građane na zdrav život. Instagram korisnici šalju videozapise u kojima moraju napraviti što više čučnjeva unutar 30 sekundi. Po jednom čučnju se donira jedna kuna. Ovisno o tome koliko je čučnjeva osoba napravila, toliko se donira u bolnice, točnije u OB Vinkovce te OB Šibenik na dječji odjel.

Osim potrebnih sredstava za bolnice, djeci će se donirati igračke kako bi im se uljepšali božićni blagdani. Akcija se zove 30 sekundi za djecu i traje do 14. prosinca. U akciji mogu sudjelovati svi tako da snime video i objave na društvenim mrežama uz hashtag #30sekzadjecu i #btonichrvatska, kako bi donatori/sponzori znali zbrojiti sredstva na kraju igre. Oni, pak, koji nisu za društvene mreže, svoj video mogu uploadati na 30sekzadjecu.btonic.hr

Humanitarnu akciju je smislila tvrtka Btonic kako bi promovirala zdravi način života. Nastala je prošle godine u Austriji te, nakon što je odlično prihvaćena, proširila se na područje Lijepe naše.

Vaša reakcija na temu