Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MUSIC & FOOD BISTRO SOUL 'Zabavite se i opustite, zaboravite na brige'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MUSIC & FOOD BISTRO SOUL 'Zabavite se i opustite, zaboravite na brige'

'Veliki izbor vina na čaše i ostalih tekućih užitaka i tona dobre glazbe'

Božić nam je pred vratima, veselja i druženja svima nam treba. Provedite dio ovoga vremena u obiteljskoj atmosferi našega bistroa, zabavite se i opustite, družite se s prijateljima i zaboravite na brige. Kušajte naša domaća prigodna jela - bakalar, sipu s bobom, fritule... Uživajte u ostatku dnevne ponude te večernjim Soul tapasima. Veliki izbor vina na čaše i ostalih tekućih užitaka i tona dobre glazbe - poručili su iz music & food bistroa Soul.

- Dođite, družite se, zabavite se! Provjerite ponudu na Instagramu i FejsuRezervacije se vrše na broj 099 672 1241, mail soulrezervacije@gmail.com ili preko Instagrama i Facebooka - dodali su.

Vaša reakcija na temu