Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Muzej Domovinskog rata donosi nove 'Večeri dokumentarnog filma', evo programa

Muzej Domovinskog rata donosi nove 'Večeri dokumentarnog filma', evo programa

Ulaz je na sve projekcije je besplatan

Muzej Domovinskog rata u Splitu i ove godine povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja organizira 'Večeri dokumentarnog filma'. Održat će se 1. i 2. kolovoza u Cineplexxu City Center One.

- Prve večeri održane 2021. godine privukle su mnogobrojnu publiku, a prikazana su dva dokumentarna filma - 'Gavran 101' i 'Škverani za Domovinu'. Potaknuti prošlogodišnjim uspjehom, ove godine odlučili smo proširiti program te će u dvije večeri biti prikazana četiri dokumentarna filma domaće produkcije. Cilj Muzeja Domovinskog rata u Splitu je da ova manifestacija raste iz godine u godinu i bude mjesto gdje će domaći, ali i strani autori imati priliku publici predstaviti svoje dokumentarne filmove koji osim o Domovinskom ratu, govore i o drugim aspektima ratovanja i posljedicama koje ono ima na društvo diljem svijeta - ističu organizatori.

Ulaz je na sve projekcije besplatan. Ulaznice se preuzimaju na blagajni kina do 30 minuta prije projekcije.

PROGRAM

Ponedjeljak, 1. kolovoza 2022.

- 20 sati / 1991. TKO JE TVOJ BLIŽNJI? (2021.)

Hrvatska; 53'

redatelj Goran Maršalek, scenarist Tomislav Šulj, producent i ko-scenarist Dražen Hrženjak, izvršni producent Ante Damjanović, asistent produkcije Slobodan Miščević.

- 21 sat / 1991: POČETAK, OBRAT I POBJEDA - PAKRAC(2021.)

Hrvatska; 53'

redatelj Davor Šarić, scenarij Borna Marinić, produkcija Prvi red fotelja d.o.o.

Utorak, 2. kolovoza 2022.

- 19 sati / MATKO RAOS - PIONIR HRVATSKOG RATNOG ZRAKOPLOVSTVA(2021.)

Hrvatska; 53'

redatelj Stipe Božić.

- 20 sati / PROSVJED ZA ŽIVOT(2021.)

Hrvatska; 88'

produkcija Muzej Domovinskog rata u Splitu, AVS Broadcast i Mamosa.


Vaša reakcija na temu