Na humanitarnom koncertu 'Vjeruj i djeluj' prikupljeno je 20 tisuća kuna, akcija ide dalje

Na humanitarnom koncertu 'Vjeruj i djeluj' prikupljeno je 20 tisuća kuna, akcija ide dalje

Nakon pet godina sam bio vani u night lifeu i veoma mi se svidjelo, morat ćemo ponoviti obavezno - rekao je Andrija Lipanović

Evo da se i ja javim nakon lude i nezaboravne noći. Prikupljenih 20 tisuća kuna ide za nabavku ReWalk pomagala za hodanje - objavio je Andrija Lipanović koji je i pokrenuo humanitarnu akciju u sklopu koje se održao i koncert u klubu Central.

- Jedno veliko od srca hvala vlasnicima, vodstvu, osoblju i
konobarima Centrala, cateringu Robot TTTS, pekari Kamen, hostesi na prodaji karata, voditeljima, pjevačima, izvođačima, toncu, DJ-u i našim zvjezdicama u usponu, svim medijima, snimateljima i fotografima koji nas prate od samog početka na odlično obavljenom poslu i hvala naravno svim ljudima  koji su došli i podržali humanitarnu akciju 'Vjeruj i djeluj' na najljepši mogući način, a to je pjesmom i plesom. Moje je srce je veliko k'o klub Central - poručio je Splićanin koji je teško nastradao na poslu i ostao prikovan za kolica.

Još je dodao:

- Nakon pet godina sam bio vani u night lifeu i veoma mi se svidjelo, morat ćemo ponoviti obavezno. Priča 'Vjeruj i djeluj' ovdje ne staje, ovo je bila jedna velika stepenica ka napretku i samom cilju, a to je nabavka 'ReWalk' pomagala za hodanje, koje bi invalidima poput mene olakšalo svakodnevicu. Zato širite priču.

Cilj mu je skupiti milijun kuna, a mi ćemo ponoviti još jedanput kako se može pomoći: u Privrednoj banci otvoren je račun za potrebe ove akcije. Uplata na ime 'Goran Barčot Butle za Andriju Lipanovića', IBAN: HR9023400093510904394, PBZ SWIFT(BIC): PBZGHR2X.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14